Hårtab & tyndt hår? Stemcelleterapi i Aarhus C

Camilla

Micropigmentist & vippetekniker

Mit navn er Camilla og medejer samt medstifter af Aura Studio i Aarhus C. Jeg er uddannet micropigmentist og vippetekniker, og brænder for at skabe naturlige og smukke resultater.

Jeg stræber mig på at være den bedste og tilbyde behandlinger af høj kvalitet – inden for permanent makeup, stamcelleterapi og bryn- og vippebehandlinger til gæsterne i vores salon. Læs mere om behandlingerne her.

BEHANDLING AF HÅRTAB MED STAMCELLETERAPI I AARHUS C

Hårtab og tyndt hår kan ramme alle – både mænd og kvinder i alle aldre. Årsagerne til tyndt hår er forskellige, og omfanget af hårtabet kan ligeledes variere. Nogle får måne, mens andre oplever pletskaldethed og høje tindinger.

Mange lever med hårtabet, men tyndt hår kan behandles. Hos Aura Studio i Aarhus C tilbyder vi behandling af hårtab og tyndt hår samt øjenbryn med stamcelleterapi.

Stamcelleterapi er en yderst effektiv behandling af hårtab hos både mænd og kvinder. Terapien aktiverer dine egne hårsække, så hårtabet stoppes, og dine egne hår vokser igen.

KONSULTATION OM HÅRTAB

Hos Aura Studio i Aarhus C begynder behandlingen altid med en obligatorisk og gratis konsultation, hvor vi sammen afdækker behovet og gennemgår behandlingen af hårtabet.

Under selve behandlingen af hårtabet indsætter vi en meget lille nål i hver hårsæk, som stimulerer stamcellerne. Nålene, som blot måler 0,3 mm i diameter, rammer kun hårsækkene, og behandlingen af hårtab med stamcelleterapi er derfor helt smertefri.

For at opnå det bedste resultat med vores behandling af hårtab er det vigtigt, at du selv supplerer med hjemmeplejeprodukter.

SERUM STYRKER HÅRET

Vores stamcelleaktiverende behandling skaber helt nye hår, som vil være meget fine, og de skal derfor stimuleres med serummet, Hair Rescue, for at give de nye hårstrå pigment og fylde. Serummet skal anvendes hver dag fra første behandling.

Hair Rescue består af 100 % planteekstrakter, som forlænger hårsækkenes vækstfase. Serummet bringer mere liv til håret, gør det stærkere, fremmer farven og gør hårene tykkere.

Serummet skal anvendes kontinuerligt, da du ellers kan risikere at gå tilbage til udgangspunktet.

Behandling af hårtab med stamcelleterapi kræver 2-6 behandlinger med 3-4 ugers interval. 2-4 behandlinger til bryn og 4-6 behandlinger til hovedbunden. Du vil kunne se resultatet efter 2-3 mdr.

Besøg Aura Studio i Aarhus C og hør mere om vores behandling af hårtab og tyndt hår.

STAMCELLETERAPI

Stamcelleterapi er en teknik, der aktiverer dine stamceller og får dine egne hår til at vokse – selv på områder, hvor der ikke vokser noget hår.

Ved behandlingen indsætter jeg en meget lille nål i hver hårsæk og stimulerer dermed stamcellerne. Disse små nåle er kun 0,3 mm i diameter, og vil kun trænge igennem hårsækkene. Behandlingen gør derfor ikke ondt

For at opnå det bedste resultat er det vigtigt at anvende hjemmeplejeprodukter. Den stamcelleaktiverende behandling vil skabe helt nye hår, som vil være meget fine, og de skal derfor stimuleres med serummet, Hair Rescue, for at opnå at det ny hårstrå for pigment (farve) samt mere fylde.

Hair Rescue består af 100 % planteekstrakter, som forlænger hårsækkenes vækstfase. Den vil bringe mere liv til håret, gøre det stærkere, fremme farven og gøre hårene tykkere – og skal anvendes hver dag, fre første behandling.

Forskellen på serummet og den stamcelleaktiverende behandling er stor. Serummet virker kun på eksisterende hår, og sikrer at det vokser sig længere, kraftigere og mørkere, mens selve behandlingen kan skabe helt nye hår. Serummet skal anvendes kontinuerligt, da du ellers kan risikere at gå tilbage til udgangspunktet.

Stamcelleterapi er en behandling, der kræver 2-6 behandlinger med 4-6 ugers interval.
2-4 behandlinger til bryn.
4-6 behandlinger til hovedbunden.

Du vil kunne se resultatet efter 2-3 mdr.

OBS: Konsultation SKAL fortages inden første behandling.

Camilla har været dygtig til at kombinere sin faglige viden med mine ønsker til det perfekte resultat for mig. Det er med garanti ikke sidste gang, jeg får lavet en behandling hos Camilla.

Mette, 33 år

Jeg har altid været ked af mine øjenbryn, men efter Camilla har givet mig et browlift, har jeg fået et resultat, jeg er glad for hver eneste dag.

Katrine, 29 år

Camilla behandlinger kan varmt anbefales herfra. Man kan ikke være andet end fuldt tilfreds med resultatet. Den bedste service og kundepleje, hvor hun fint fortæller/forklarer, hvad hun laver, imens det sker. Ved at følge hendes gode råd og anbefalinger til efterfølgende pleje, har mine vipper holdt i mindst 3 uger ad gangen.

Emilie Kirstine, 22 år

Jeg har haft den bedste oplevelse og behandling hos Camilla. Hun er meget smilende og jordnær. Hun forklarer hele processen og guidede mig igennem farve, form og teknik. Camilla får mine varmeste anbefalinger

Maria Anne, 32 år

Jeg var spændt på, hvordan Camilla kunne gøre mine øjenbryn pæne igen. Det er lykkedes, og jeg er så glad for resultatet. Det ser helt naturligt ud, og nu med nye fine vipper – jeg er så tilfreds. Jeg kan varmt anbefale Camilla, der ikke går på kompromis med kvaliteten.

Lene, 65 år