Permanent makeup læber | Microblading bryn | Hybrid bryn i Aarhus C

Camilla

Micropigmentist & vippetekniker

Mit navn er Camilla og medejer samt medstifter af Aura Studio i Aarhus C. Jeg er uddannet micropigmentist og vippetekniker, og brænder for at skabe naturlige og smukke resultater.

Jeg stræber mig på at være den bedste og tilbyde behandlinger af høj kvalitet – inden for permanent makeup, stamcelleterapi og bryn- og vippebehandlinger til gæsterne i vores salon i Aarhus C. Læs mere om behandlingerne her.

Permanent makeup

Permanent makeup er en ”semi”-permanent tatovering, som ligger i det øverste lag af huden (Dermis), hvor en rigtig tatovering ligger i det nederste hudlag. Det betyder, at pigmenterne med tiden vil falme og forsvinde. Derfor kræves der en retouch én gang årligt for at holde brynene ved lige. I gennemsnit holder bryn i 1-2 år.

Alle pigmenter jeg anvender, er fra Ecuri Costmetic. Som opfylder alle lovgivningens krav. Ecuri går ikke på kompromis med kvaliteten; de udvikler selv deres pigmenter og fokuserer konstant på at optimere og forbedre kvaliteten.

Pigmenterne er organiske og indeholder ikke kunstige jernoxider. De er fuldstædig farvefaste og skifter ikke til rød eller blå. Pigmenterne er derudover allergivenlige og kan anvendes på selv den sarteste hud uden problemer.

 • Der kræves mindst 2 behandlinger med 4-6 ugers interval.
 • 1 årligt retouch for vedligeholdelse
 • Specifik pleje efter behandling
 • Skorpedannelsen vil gøre brynene meget mørke den første uge

Behandlingstiden er ca. 2 timer, hvor størstedelen af tiden går med at måle, tegne og formgive brynene. Jeg kigger her på din ansigtsform og individuelt på de nuværende bryn, så dit færdige resultat bliver så naturligt som muligt – og du vil naturligvis være med i hele processen.

Husk, at det er en proces at få lavet permanent makeup. Det færdige resultat kan nemlig først ses efter 4 uger.

Book tid til en konsultation.

3D Microblading bryn

Microblading er en teknik, som giver dine bryn et meget naturligt look. Metoden kan give mere fyldige bryn, hvis man fra naturens side har sparsomt med hårstrå. Microblading bryn-teknikken ligner hårstrå og lægger sig i huden på en meget diskret og naturlig måde. Microblading bryn behandlingen egner sig bedst til normal eller tør hud.

Til Microblading bryn behandlingen bruges et lille kuglepenslignende redskab med flere knive i enden, der forsigtigt ridser din hud, og farven påføres derefter. Jeg optegner hver eneste hårstrå på huden, hvilket får det til at fremstå meget naturligt. Der påføres bedøvelse under behandlingen.

Nano Ombre

Nano Ombre er en teknik, som både kan gøres naturligt samt mere markant. Denne behandlingsmåde er ideel til dig, som er vant til at tegne dine bryn op hver dag og ønsker en mere fast og jævn farve i hele brynet. Nano Ombre egner sig til alle hudtyper og kan laves på bryn med lidt samt meget hårvækst. Med Nano Ombre får dit bryn et løft og den perfekte form til dit ansigt

Der anvendes en maskine med en lille tynd nål med en op -og nedadgående bevægelse, der laver bittesmå prikker, hvilket danner en smuk skygge i dit bryn. Der påføres bedøvelse under behandlingen.

Nano Hairstrokes

Hybrid bryn

Hybrid bryn er en teknik, hvor man blander hårstrå og skygge i brynet. Hybrid bryn metode giver brynet et naturligt udseende med hårstråene, samt skyggen der giver dybde i brynet.

Behandlingsformen Hybrid bryn egner sig bedst til normal eller tør hud. Behandlingens første trin er microblading, hvor jeg benytter et lille kuglepenslignende redskab med flere knive i enden, der roligt ridser hul i din hud. Herefter påfører jeg farven. Jeg optegner hvert eneste hårstrå på huden, så resultatet fremstår meget naturligt.

Behandlingens andet trin er Nano Ombre. Her anvender jeg en maskine med en lille tynd nål, med en op -og nedadgående bevægelse. Skyggen lægger jeg langs hårstråene, der blev lavet ved første trin. Der lægges først en svag skygge i brynet, og derefter vurderer vi sammen, om du ønsker mere og fast dybde i farven, eller om du er tilfreds. Der vil påføres bedøvelse under behandlingen.

Permanent makeup læber / SOFTLIPS / NANO CONTOURLESS LIPS

Nu kan du undgå læbestik som falmer i løbet af få timer med en Softlip-behandling! Sådan en behandling har generelt mange fordele:
 • Du kan få præcis den farve, som du ønsker dine læber skal have.
 • Dine læber kommer til at syne 20-30% større.
 • Det kan være med til at dække ujævne huller eller ar.
 • Man kan give læberne en mere symmetrisk form.

Permanent makeup på læberne er muligt for alle. Vi hjælper med at finde den helt rigtige løsning til dig, og står til klar til at rådgive om farver, form etc. En konsultation er gratis hos os, men ikke obligatorisk. Er du til behandlingen permanent makeup læber, så besøg vores klinik i Aarhus C.

Ved behandlingen permanent makeup læber skal du være opmærksom på følgende:

 • Det kræver to behandlinger med 4-6 ugers interval.
 • Farven vil gradvist falme, og det vil derfor være nødvendigt at få et retouch efter 3-5 år for at vedligeholde farven.
 • Der kræves en pleje efter behandlingen.
 • Læberne kan være hævet i de første 24 timer efter behandlingen.
 • Der skal tages forbehold for herpes virus.
 • Skorpedannelsen på læberne gør at pigmenten fremstår meget kraftig den første uge.

Eyeliner / vippefortætning

Eyeliner er blevet meget populært i de seneste år. En eyeliner giver dine øjne et smuk og elegant udtryk.

Eyelineren ligger helt nede imellem vipper, giver permanent eyeliner en markering som makeup ikke kan give.

Med permanent eyeliner undgår du at den forsvinder i løbet af dagen, ved at du dyrket motion, ved at du er en tur i svømmehallen eller gnider dig i øjet. Den vil sidde perfekt hele dagen.

Ved behandlingen permanent makeup eyeliner/vippefortætning skal du være opmærksom på følgende:

• Det kræver to behandlinger med 4-6 ugers interval.
• Farven vil gradvist falme, og det vil derfor være nødvendigt at få et touch up efter 3-5 år for at vedligeholde farven.
• Der kræves en pleje efter behandlingen.
• En mindre hævelse omkring øjnene dagene efter.

Camilla har været dygtig til at kombinere sin faglige viden med mine ønsker til det perfekte resultat for mig. Det er med garanti ikke sidste gang, jeg får lavet en behandling hos Camilla.

Mette, 33 år

Jeg har altid været ked af mine øjenbryn, men efter Camilla har givet mig et browlift, har jeg fået et resultat, jeg er glad for hver eneste dag.

Katrine, 29 år

Camilla behandlinger kan varmt anbefales herfra. Man kan ikke være andet end fuldt tilfreds med resultatet. Den bedste service og kundepleje, hvor hun fint fortæller/forklarer, hvad hun laver, imens det sker. Ved at følge hendes gode råd og anbefalinger til efterfølgende pleje, har mine vipper holdt i mindst 3 uger ad gangen.

Emilie Kirstine, 22 år

Jeg har haft den bedste oplevelse og behandling hos Camilla. Hun er meget smilende og jordnær. Hun forklarer hele processen og guidede mig igennem farve, form og teknik. Camilla får mine varmeste anbefalinger

Maria Anne, 32 år

Jeg var spændt på, hvordan Camilla kunne gøre mine øjenbryn pæne igen. Det er lykkedes, og jeg er så glad for resultatet. Det ser helt naturligt ud, og nu med nye fine vipper – jeg er så tilfreds. Jeg kan varmt anbefale Camilla, der ikke går på kompromis med kvaliteten.

Lene, 65 år