Frisør

Charlotte

Frisør

Mit navn er Charlotte Wiuff og jeg er medejer samt medstifter af Aura Studio.

Jeg ser dig, som den du er. Godt håndværk, hyggelig atmosfære, forkælelse og dig i centrum – det er, hvad du kan forvente ved et besøg hos mig.

Jeg har igennem de sidste 13 år i faget lært at være detaljeorienteret og yde mit bedste hver dag. Jeg er vestjyde, men har de sidste 9 år boet i Aarhus. Jeg går ydmyg ind til den opgave, jeg bliver stillet overfor, og stræber altid efter det perfekte.

For mig skal det at gå til frisør være et positivt og afslappende afbræk i ens hverdag, som samtidig vil give dig fornyet energi.

Som et helt naturligt valg anvender jeg miljøvenlige produkter og farver.

MARIA NILA

Alle Maria Nila-produkterne er udviklet med kærlighed for dyrene og naturen. Det betyder, at de er 100% veganske, cruelty free-certificerede og har klimakompenseret emballage. Alle produkterne er fri for sulfater og parabener og indeholder 100% veganske ingredienser.

OALIA HÅRFARVE

Oalia er en permanent hårfarve, som hverken indeholder duft eller ammoniak, hvilket er en fordel for personer med sart eller overfølsom hud. Oalia er renhed og naturlighed med blændende glans.

Charlotte får mine bedste anbefalinger. Hun lytter altid til mine ønsker, men er også god til at komme med forslag og sige sin mening, hvis man spørger. Det er helt afgørende for mit valg af frisør.

DitteMarie, 38 år

Jeg har brugt Charlotte som frisør de sidste mange år af den grund, at hun ved, hvad jeg gerne vil have. Mange frisører går med det rygte, at de klipper for meget hår af og ikke lytter til, hvad man siger, men Charlotte lytter. Jeg har aldrig været mere tilfreds med en frisør, end jeg er med Charlotte. Hun kan kun få de bedste anbefalinger med på vejen herfra.

Anne, 32 år

Charlotte har nu klippet mig i en årrække, og hver gang med et godt resultat. Et smittende godt humør, og en god snak er fantastisk at være omkring. De bedste anbefalinger.

Anders, 28 år