BRYN- OG VIPPEBEHANDLINGER

Camilla

Micropigmentist & vippetekniker

Mit navn er Camilla, jeg er 32 år og medejer samt medstifter af Aura Studio. Jeg er uddannet micropigmentist og vippetekniker, og brænder for at skabe naturlige og smukke resultater.

Jeg stræber mig på at være den bedste og tilbyde behandlinger af høj kvalitet – inden for permanent makeup, stamcelleterapi og bryn- og vippebehandlinger til gæsterne i vores salon. Læs mere om behandlingerne her.

Brow Lift

Brow Lift er et løft til dine øjenbrynshår, der får hårene til at være mere ensartede og opadgående. Behandlingen får samtidig dine bryn til at syne bredere og mere fyldige.

Til behandlingen bruger jeg udelukkende produkter fra Lash Bars mærke Aspire. Disse produkter er 100% veganske og skånsomme for dine bryn.

Behandlingen holder i 4-6 uger, men jeg anbefaler at få den fornyet ca. hver 3. uge for det optimale resultat.

For at opnå det bedste resultat anbefaler jeg desuden, at du møder op uden makeup, og at det er fjernet senest 30 min. før behandlingen. Du må ikke bruge serum på dine bryn 24 timer før behandlingen.

NB: Nogle hårstrukturer kan have svært ved at modtage den kemiske påvirkning, og nogle vil derfor ikke opleve et optimalt Brow Lift. Dette er desværre ikke noget, man kan forudsige. Oplever du dette, anbefaler jeg, at der afventes og gives et nyt lift 1-2 uger efter. Der er dog ingen garanti for, at brynene derefter vil tage imod behandlingen.

Lash Lift

Lash Lift (vippebuk) er en behandling, hvor jeg giver dine egne vipper et løft og en buet effekt. Behandlingen er til dig, som ønsker et mere naturligt look, men hvor du stadig ser en markant forskel.

Med et Lash Lift får du:

  • Vipper der syner længere og mere fyldige
  • Smukt buede vipper, så du slipper for at bruge en vippebukker
  • Mere intense øjne
  • Holdbarhed mellem 6-8 uger
  • Behandling med veganske produkter, der ikke skader dine vipper

For at få det maksimale ud af dit Lash Lift, anbefaler jeg, at du anskaffer dig en vaskepensel og vaskeskum til vipper. Disse produkter kan købes i vores salon. Derudover anbefaler jeg at få fornyet dit Lash Lift hver 6. uge for det perfekte resultat.

For at opnå det bedste resultat anbefaler jeg, at du møder op uden makeup, og at det er fjernet senest 30 min. før behandlingen. Du må ikke bruge serum på dine vipper 24 timer før behandlingen.

NB: Nogle hårstrukturer kan have svært ved at modtage den kemiske påvirkning, og vil derfor ikke opleve et optimalt Lash Lift. Dette er desværre ikke noget, man kan forudsige.

Oplever man dette, anbefaler jeg ikke at få et nyt lift straks efter, men at der afventes og gives et nyt lift efter 3-4 uger. Der er dog ingen garanti for at vipperne derefter vil tage imod behandlingen.

Eyelash extensions (classic)

Eyelash extensions er til dig, som ønsker mere fyldige, buede og længere vipper, så du kan vågne op med smukke vipper hver dag.

Med eyelash exstensions får du:

  • Fyldige og længere vipper, så du ikke behøver benytte mascara
  • Smukt buede vipper, så du ikke behøver bruge vippebukker
  • Uendelige påsætninger, uden skade på egne vipper
  • Mere intense øjne
  • Holdbarhed mellem 2-4 uger

Eyelash extensions (classic) påsættes på hver enkelt af dine egne vipper, og jeg anvender produkter fra Lash Bars eget mærke, Aspire. Med disse produkter og den korrekte limteknik og bearbejdning får du en skånsom behandling, der ikke skader dine egne vipper.

Behandlingen holder mellem 2-4 uger, men jeg anbefaler at få den fornyet ca. hver anden uge for at opnå et fyldigt look. Med den skånsomme behandling kan du sagtens få fortaget en påsætning uge for uge, uden at det skader dine egne vipper.

Et nyt sæt Eyelash Extensions tager 2 timer at lave, og derefter vurderer du selv, hvilken opfyldningstid, du ønsker. Vi tilbyder opfyldninger på en time og halvanden time.

OBS: Inden behandlingen skal alt øjenmakeup fjernes – og senest 30 min før din bestilte tid – selvom jeg afrenser dine vipper inden påsætningen. Husk, at aftagningen af vipper fra en anden salon, ikke medregnes i et nyt sæt. Denne tid skal bestilles ud over påsætningen af nye.

Du kan sagtens gå i bad og gøre dine extensions våde få timer efter påsætning. Afrens dine vipper dagligt for bedre holdbarhed og sunde vipper. Jeg anbefaler, at du bruger afrensningsskum med en pensel. Disse produkter forhandles i vores salon.
Jeg fraråder brug af olieholdig makeup-fjerner, da det kan opløse limen. Benyt heller ikke vippebukker, vat eller mascara på dine extensions.

Camilla har været dygtig til at kombinere sin faglige viden med mine ønsker til det perfekte resultat for mig. Det er med garanti ikke sidste gang, jeg får lavet en behandling hos Camilla.

Mette, 33 år

Jeg har altid været ked af mine øjenbryn, men efter Camilla har givet mig et browlift, har jeg fået et resultat, jeg er glad for hver eneste dag.

Katrine, 29 år

Camilla behandlinger kan varmt anbefales herfra. Man kan ikke være andet end fuldt tilfreds med resultatet. Den bedste service og kundepleje, hvor hun fint fortæller/forklarer, hvad hun laver, imens det sker. Ved at følge hendes gode råd og anbefalinger til efterfølgende pleje, har mine vipper holdt i mindst 3 uger ad gangen.

Emilie Kirstine, 22 år

Jeg har haft den bedste oplevelse og behandling hos Camilla. Hun er meget smilende og jordnær. Hun forklarer hele processen og guidede mig igennem farve, form og teknik. Camilla får mine varmeste anbefalinger

Maria Anne, 32 år

Jeg var spændt på, hvordan Camilla kunne gøre mine øjenbryn pæne igen. Det er lykkedes, og jeg er så glad for resultatet. Det ser helt naturligt ud, og nu med nye fine vipper – jeg er så tilfreds. Jeg kan varmt anbefale Camilla, der ikke går på kompromis med kvaliteten.

Lene, 65 år