Gelenegle og Shellac

Nathalie

Negletekniker

Jeg hedder Nathalie og medejer og medstifter af Aura Studio. Jeg har altid haft en passion for negle, så det har derfor heller ikke været svært for mig at vælge denne retning

Jeg er uddannet hos CND, som er en af verdens største udbydere for produkter og den professionelle neglebranche. I vores salon tilbyder jeg gelenegle og Shellac behandlinger.

Kundeservice, kundetilfredshed og tryghed er nogle af mine vigtigste værdier, som jeg stræber efter at give salonens gæster.

Min passion for negle er stor og jeg yder altid mit bedste. Jeg prioriterer kundeservice meget højt, jeg lytter, og jeg imødekommer altid mine kunders behov og ideer.

Jeg glæder mig til at lave dine negle.

At få lavet negle hos Nathalie er altid en stor fornøjelse. Det er hyggeligt, og vi får os altid en god snak. Atmosfæren er tryg, og produktet er topkvalitet. Jeg oplever aldrig, at mine negle knækker, de holder sig virkelig godt og forbliver pæne i form og farve.

Louise, 28 år

Nathalie er virkelig dygtig og omhyggelig. Hun er altid glad og smilede og gør tingene 100%. Hende burde alle besøge, kæmpe anbefaling herfra!

Natasja, 29 år

Nathalie er virkelig dygtig og god med hendes håndværk. Hun er dejlig nem og sjov at snakke med under behandlingen. Det føles altid rart at sidde i hendes stol og gå hjem med smukke negle. Kan kun anbefale Nathalie, hvis du ikke allerede har været der. Hilsen en stamkunde.

Ulla, 56 år

Jeg har efterhånden været kunde hos Nathalie i 2 år. Mine negle holder uendelig længe, og så er hun dygtig til altid at forstå, hvilket look jeg går efter. Jeg glæder mig altid til min næste behandling hos hende.

Iben, 26 år

Jeg havde i mange år, gået med almindelig neglelak, men efter jeg er blevet ældre, vil den almindelige neglelak simpelthen ikke blive siddende, og de knækker desværre. Så prøvede jeg at bestille tid ved Nathalie, og det må jeg sige har været en sand fornøjelse. Hun er så dygtig og omhyggelig, og mit Shellac holder i op til 6 uger.

Maiken, 75 år